Wie ben ik?

 

Ik ben Paulianne.

 

Ik ben een avontuurlijke persoonlijkheid en een ervaringsdeskundige in het proces van deblokkering van creativiteit. Ik heb een veelzijdig pad gelopen en kan daardoor putten uit eigen ervaring en uit de vele verschillende bronnen die mij in het leven vooruit geholpen hebben.
 

 

Ik heb een praktijk in Amsterdam in Aurareading en (ondernemers)coaching. In mijn werk als intuïtief coach zie ik vaak hoe blokkades, angsten en oude overtuigingen de ware zelfexpressie verhindert. Het geeft vaak al verlichting om te weten op welke gebieden van je leven je meer wilt stromen en waar deze blokkades vandaan komen. Bij een aurareading verhelder ik dit. In de cursus leven als kunst gaan we hier op een creatieve manier mee bezig.

 

 

Ik heb Economie (ontwikkeling en milieu) gestudeerd en heb hier veel aan gehad in mijn ondernemersleven. In de jaren dat ik op La Gomera twee kleurrijke winkels had, ben ik steeds meer mijn creatieve kant gaan vinden. Ook ben ik daar meerdere cursussen gaan volgen in meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Van daaruit kwam het besef dat mijn passie ligt bij het verder helpen van mensen. Ik heb daarom terug in Nederland de vier jarige opleiding Effectieve Intuïtie van Carolina Bont gevolgd naast mijn werk bij leiderschapstrainer Manfred van Doorn, Illusionist Ramana en een klusbedrijf.

 

 

Leven als Kunst 

Paulianne                                                                                         
www.aurareading.org                                                                

kvk: 65568915